Menu


Κινητό τηλέφωνο και άγνωστοι αριθμοί.

Όλοι μας έχουμε βρεθεί κάποια στιγμή στην θέση να μας παίρνει ένας άγνωστος αριθμός τηλέφωνο και να μην γνωρίζουμε ποιός είναι αυτός που μας καλή στο κινητό μας,με αποτέλεσμα να μην ξέρουμε αν πρέπει να το σηκώσουμε η απλά αν έχει πάρει λάθος αριθμό,

Όλοι μας θα θέλαμε να γνωρίζουμε σε ποιόν ανήκει ο αριθμός που μας καλεί στο κινητό μας και να ξέρουμε ποιος θέλει να συνομιλήσει μαζί μας από την στιγμή που δεν τον έχουμε αποθηκευμένο στην συσκευή μας.

Android και εφαρμογές

Στις μέρες μας σχεδόν όλοι μας έχουμε στην ιδιοκτησία μας μια έξυπνη συσκευή με το λειτουργικό Android μια από αυτές είναι τα σύγχρονα κινητά τηλέφωνα με τις έξυπνες εφαρμογές τους τελευταίας γενιάς που μας λύνουν τα χέρια στην κυριολεξία αρκεί κάποιος να βρεί αυτό που ψάχνει και να ξέρει να το χρησιμοποιεί σωστά.

Οκ σε πολλούς ίσως είναι πλέον γνωστό μια εφαρμογή από τις χιλιάδες που υπάρχουν στο ελεύθερο internet να σας εμφανίζει το όνομα του κατόχου του άγνωστου αριθμού που σας πέρνει τηλέφωνο εκείνη την στιγμή όμως υπάρχουν και άνθρωποι που δεν έχουν ιδέα πως να το κάνουν αυτό και έχουν αντιμετωπίσει συχνά άγνωστες κλήσεις από άγνωστους αριθμούς και θέλουν να μάθουν ποιος είναι στην άλλη γραμμή που τους καλεί.Σε αυτούς απευθύνεται το άρθρο!

Οι Άγρυπνοι σας προτείνουν μια έξυπνη εφαρμογή για Android συσκευές που σας λύνει το πρόβλημα των άγνωστων αριθμών.

Ελληνικό Caller ID Κινητά και σταθερά




Η εφαρμογή ονομάζεται Caller ID και εύκολα ο ενδιαφερόμενος αρκεί να έχει δημιουργήσει έναν λογαριασμό και το κατέβασμά της είναι παιχνιδάκι μαζί με την εγκαταστασή της καθώς και η ρυθμισή της που δεν χρειάζεται να κάνουμε απολύτως καμία γιατί αυτόματα αν μας καλέσει ένας μη αποθηκευμένος στην Android συσκευή μας εμφανίζει το όνομα του κατόχου που είναι είναι περασμένο στο μητρώο ελληνικής τηλεφωνίας.




Η διευκόλυνση που μας έχει η συγκεκριμένει εφαρμογή έιναι ότι εντός της εφαρμογής μπορούμε να γράψουμε έναν άγνωστο αριθμό που είχαμε σημειώσει στην παλιά μας ατζέντα και απλά δεν θυμόμαστε σε ποιόν απευθύνεται.

Ακόμη μια διευκόλυνση εντός εφαρμογής είναι η αναζήτηση κάποιου αριθμού με βάση το όνομα του ατόμου που μας ενδιαφέρει το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συμπληρώσουμε τα απαραίτητα σημεία και αυτό μας το κάνει πιο εύκολο ο βοηθητικός οδηγός εντός εφαρμογής πάντα και γι'αυτό δεν χρειάζεται κάποιος οδηγός από εμάς ή κάποιες επιπλέον οδηγίες είναι όλα τόσο ευκόλα αρκεί να κατεβάσετε από το Play Store του κινητού σας την εφαρμογή και όλα είναι παιχνιδάκι.

Σημείωση : Η εφαρμογή που σας προτείνουμε υπάρχει περίπτωση να μην εμφανίζει όλα τα ονόματα των κατόχων αυτό δεν σημαίνει ότι δεν λειτουργεί σωστά άλλοι έχουν απόκρυψη των στοιχείων τους από την εταιρεία τους και άλλοι δεν εμφανίζονται για διάφορους λόγους.

Γράψε το σχολιό σου

1 σχόλια:

  1. The Wynn Las Vegas - CasinoCyclopedia
    The 서산 출장마사지 Wynn Las Vegas is a 세종특별자치 출장안마 shimmering gold building in 1xbet Las Vegas, Nevada, U.S.A.. View a 고양 출장안마 detailed profile of the structure 166601 including further data and 영천 출장샵

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε και εσύ το δικό σου σχόλιο.

 
Top