Menu


Κλασικός πονοκέφαλος μετά από ένα μεθύσι

Η διασκέδαση στις μέρες μας αν και λανθασμένα σε μια εξοδό μας συνδυάζεται πάντοτε από ένα οινοπνευματώδη ποτό,άλλοι για λόγους χαλάρωσης και άλλοι για λόγους κακής συνήθειας ή κάποιας κακής ή καλής ψυχολογικής κατάστασης.Ο καλύτερος τρόπος να διασκεδάσει κάποιος να επισημάνουμε ότι δεν είναι να το ρίξει στο ποτό για να περάσει καλά ή να ξεπέρασει την θλίψη του.

Όλοι λίγο ή πολύ έχουμε βρεθεί στην κατάσταση να έχουμε καταναλώσει  λιγάκι παραπάνω αλκοόλ
η έχουμε κάνει χρήση κάποιων προβληματικών οινοπνευματώδη ουσιών οινοπνευματώδη ουσιών με αποτέλεσμα την επομένη ημέρα που θα ξυπνήσουμε το κεφάλι μας να έχει έναν τρομερά ενοχλητικό
πονοκέφαλό που δεν φεύγει με τίποτα.

Αντιμετώπιση πονοκεφάλου μετά από ένα μεθύσι

Για την αντιμετώπιση του πονοκεφάλου μετά από ένα μεθύσι υπάρχουν αρκετοί τρόποι αντιμετώπισης,η ομάδα των Άγρυπνων σας παρουσιάζει μερικούς από αυτούς που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όταν βρεθούμε σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

Τρόποι αντιμετώπισης πονοκεφάλου μετά από ένα μεθύσι

Το ξύπνημα μετά από ένα μεθύσι είναι αρκετά δύσκολο και στην κυριολεξία δεν αντέχετε
γι'αυτό ο οργανισμός μας χρειάζεται την κατανάλωση κάποιον ουσιών για να σταματήσει την δράση της μέθης που υπάρχει και την επόμενη στον οργανισμό μας.

Πρώτα από όλα χρειαζόμαστε έναν καλό ύπνο (αν μπορούμε να καταφέρουμε να κοιμηθούμε βέβαια) ή πρώτη κίνηση που κάνουμε σχεδόν όλοι μας είναι να πάρουμε το πρώτο παυσίπονο που έχουμε στο ντουλάπι μας,δεν είναι λάθος αυτή μας η κίνηση όμως στις πιο πολλές  περιπτώσεις δεν ηρεμεί καθόλου τον πονοκέφαλο από ένα μεθύσι.Οπότε καταλήγουμε στου παρακάτω τρόπους αντιμετώπισης που είναι :

1. Κατανάλωση υγρών

Το νερό είναι το καλύτερο υγρό που μπορούμε να καταναλώσουμε και το πιο αθώο για να σταματήσει η αφυδάτωση του οργανισμού μας.

2. Γάλα

Το γάλα μας κάνει πάντα καλό ότι ώρα και να το καταναλώσουμε και βοηθάει αρκετά σε πολλά θέματα του οργανισμού μας όπως και στην αντιμετώπιση της μέθης.

3. Υδατάνθρακες

Ψωμί μακαρόνια πατάτες βραστές φρυγανιές ρύζι μας προστατεύουν από διάφορες γαστρεντερικές διαταραχές.

4. Λάδι

Οί παλιοί λέγανε μια κουταλιά λάδι και δεν μεθάς.'Ισως κάτι ξέραν παραπάνω καθώς το λάδι ανακουφίζει το στομάχι μας από ανυπόφορους πόνους.Μια κουταλιά λάδι μετά ή πριν από ένα μεθύσι κάνει πάντοτε καλό.

5. Μέλι

Όπως και με το λάδι έτσι και με το μέλι από τα πιο παλια γιατροσόφια το μέλι κάνει μόνο καλό.

Προσοχή : Συνήθως η νεολαία σήμερα και παλαιότερα μετά από ένα μεθύσι σαββάτου το πρώτο που σκέφτεται είναι να πάει για έναν καφέ στην αγαπημένη της καφετέρια και να συζητήσει για τα χθεσινοβραδινά κατορθοματά της με αποτέλεσμα να τους πιάνει τρομερός πόνος στο στομάχι τους και ένας ένας να φεύγει από την παρέα με την δικαιολογία ότι πεινάει,ενώ στην πραγματικότητα νιώθουν όλοι τους μια ζαλάδα και ένα ισχυρό κάψιμο στην κοιλιακή χώρα.Ο καφές μετά από κατανάλωση αλκοόλ απαγορεύεται που προέρχεται από το αλκοόλ και έχει αντίθετα αποτελέσματα.
Γράψε το σχολιό σου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε και εσύ το δικό σου σχόλιο.

 
Top