Menu


 Πρεμιέρα 12 Ιουνίου στο Mega 21:00


Μια καινούρια σειρά έρχεται να κάνει την εμφανισή της στις οθόνες του Mega Channel με τίτλο
KARA SEVDA.

Παραγωγή : Ay Yapim
Σκηνοθεσία : Hilal Saral
Σενάριο : Özlem Yilmaz,Anil Eke,Burcu Görgün

Πρωταγωνιστούν : Neslihan Atagül ,Burak Özçivit,Kürsat Alniaçik ,Kaan Urgancioglu,Nese Baykent,Orhan Güner, Ruzgar Aksoy,Zeyno Eracar ,Hazal Filiz Küçükköse, Baris Alpaykut ,Zerrin Tekindor,Burak Sergen.


Περιγραφή.

Δυο νέοι έρχοντε κοντά και η μοίρα τους χωρίζει με έναν τραγικό τρόπο όμως η πραγματική αγπάπη δεν προσπερνά τα εμπόδια στο διάβα της και δεν παύει να υπάρχει όσο και δύσκολες να είναι οι καταστάσεις.

Η Νιχάν έιναι απο πλούσια οικογένεια και η αγάπη της είναι η ζωγραφική ενώ παράλληλα έχει και το ταλέντο γι'αυτή.
Ο Κεμάλ φτωχός νεαρός εργάζεται για να βοηθήσει την οικογένειά του ενώ παράλληλα σπουδάζει στην Κωνσταντινούπολη μηχανικός.

Ένα ζευγαρι απο διαφορετικό κόσμο ο καθένας τους όταν συναντηθούμε για πρώτη φορα ο έρωτας θα τους παρασύρει ρεύμα του.Η Νιχάν όμως θα αναγκαστεί να αφήσει τον Κεμάλ για να παντρευτεί τον Εμίρ για να σωθεί ο αδελφός της,τότε ο Κεμάλ πολύ πληρωμένος θα εξαφανιστεί για να ξεχάσει.

Μετά απο πεντε χρόνια ο Κεμάλ επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη σαν ένας μηχανικός πολύ επιτυχημένος στον χώρο και πλειοδοτεί ενάντια στον Εμίρ σε μια δημοπρασία για ενα μεγάλο κατασκευαστικό έργο.

Αυτή η επιστροφή του Κεμάλ στην Κωνσταντινούπολη θα αναστατώσει την ζωή της Νιχάν που έχει ξεχαστεί στον χρόνο και φένετε ευτυχισμένη στο γάμο της.Στην πραγματικότητα όμως καταλαβαίνει ότι ποτέ δεν ξεπέρασε τον ερωτά της για τον Κεμάλ.

Στην αντίθετη πλευρά ο Κεμάλ νιώθει οργή και θυμό για το κακό που του έκανε και τον απαρνήθηκε
χωρίς κάποιο σοβαρό λόγο και θα θελήσει να πάρει την εκδηκησή του όμως η μοίρα θα τον  κάνει να καταλάβει πως η αληθινή αγάπη ποτέ δεν τελειώνει όσα χρόνια κι αν περάσουν και ότι και να μπει ανάμεσα σε έναν αληθινό έρωτα δεν τον νικάει.

Η συνέχεια επί της οθόνης του Mega.


Γράψε το σχολιό σου

1 σχόλια:

Γράψε και εσύ το δικό σου σχόλιο.

 
Top