Menu



Facebook και ενοχλητικές προσκλήσεις για παιχνίδια.

Σχεδόν όλοι μας έχουμε έναν λογαριασμό στο Facebook να επικοινωνούμε με φίλους μας ή γνωστούς μας ακόμα και για να γνωρίσουμε καινούργια άτομα.

Υπάρχουν πολλές κατηγορίες ανθρώπων που χρησιμοποιούν το Facebook, άλλοι έχουν δημιουργήσει ένα προσωπικό προφίλ για επαγγελματικούς λόγους,άλλοι για επικοινωνία,γνωριμία ακόμα και για παρακολούθηση.

Υπάρχει όμως και μια κατηγορία ανθρώπων που χρησιμοποιούνε το Facebook μόνο για να παίζουνε παιχνίδια μέσα απο αυτό ή χρησιμοποιώντας αυτο περισσότερο για τα παιχνίδια του.

Λιγο πολύ όλοι μας έχουμε μια ομάδα ατόμων που επανειλημμένα μας στέλνουν κάποιες προσκλήσεις από διάφορες εφαρμογες και γίνονται ενοχλητικοί σε σημείο να αναγκαζόμαστε να τους διαγράφουμε από φίλους μας.

Οι ομάδα των ΑΓΡΥΠΝΩΝ θα σας δείξει πως να μπλοκάρετε συγκεκριμένα άτομα που σας στέλνουν αμέτρητες προσκλήσεις για να αποφύγετε την διαγραφή φίλων και της παρεξηγήσεις.

(Πολλοί απο εσάς θα γελάτε τώρα γιατί ειναι γνωστά όλα αυτα σε εσάς, υπάρχουν όμως χρήστες της πλατφόρμας του Facebook που δεν έχουν ιδέα πως γίνεται ,εμείς σε αυτους απευθυνόμαστε)

Βήμα πρώτο :  Μπλοκάρισμα προσκλήσεων για εφαρμογές


Πάνω δεξιά στην αρχική του Facebook υπάρχει ένα βελάκι πατάμε πάνω στο βελάκι.



Θα μας εμφανιστεί μια καρτέλα με επιλογές,επιλέγουμε Ρυθμίσεις.


Στην σελίδα που μας μεταφέρει απο την αριστερή πλευρα των κατηγοριών επιλέγουμε Μπλοκάρισμα,




Στις επιλογές που μας δίνονται πηγαίνουμε  στην επιλογή Μλοκάρισμα προσκλήσεων για εφαρμογές 
και στο κουτάκι που υπάρχει στην δεξιά απο το Μπλοκάρισμα προσκλήσεων από γράφουμε το όνομα του φίλου μας που μας κάνει ενοχλήτικές προσκλήσεις από τα παιχνίδια που παιζει όλη μέρα 
στο Facebook.

Ανα πάσα στιγμή μπορούμε να τον ξεμπλοκάρουμε,μας δίνει το ίδιο το Facebook αυτην την δυνατότητα.

Γράψε το σχολιό σου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε και εσύ το δικό σου σχόλιο.

 
Top